nezamevazifee

nezamevazifee

nezamevazifee

nezamevazifee

nezamevazifee

کلمات کلیدی

کسری خدمت سربازی

نحوه و شرایط گرفتن معافیت کفالت مادر

منظور از معافیت کفالت مادر چیست؟

مراحل گرفتن معافیت کفالت مادر در سال 97

مدارک لازم جهت گرفتن معافیت کفالت مادر

شرایط عمومی گرفتن معافیت کفالت

نحوه دانلود دفترچه سربازی نظام وظیفه-دانلود دفترچه سربازی نظام وظیفه

دفترچه سربازی نظام وظیفه

دفترچه سربازی

دانلود دفترچه نظام وظیفه

دانلود دفترچه سربازی

نحوه گرفتن کسری خدمت سربازی

منظور از کسری خدمت سربازی چیست؟

شرایط گرفتن کسری خدمت سربازی

انواع کسری خدمت سربازی

منظور از معافیت تحصیلی چیست؟

معافیت تحصیلی

شرایط و نحوه گرفتن معافیت تحصیلی خدمت سربازی

شرایط و نحوه گرفتن معافیت تحصیلی

سوالات متداول معافیت تحصیلی

دفترچه معافیت تحصیلی

گرفتن معافیت کفالت پدر

نحوه گرفتن معافیت کفالت پدر

منظور از معافیت کفالت پدر چیست؟- شرایط و نحوه گرفتن معافیت کفالت پدر

معافیت کفالت پدر

معافیت کفالت

شرایط گرفتن معافیت کفالت پدر

اصلاحات دفترچه کسری خدمت سربازی

اصلاحات دفترچه معافیت خدمت سربازی

اصلاحات دفترچه خرید خدمت سربازی

  • ۰
  • ۰

صحبت های متفاوتی از دوران سربازی توسط افرادی که قبلاً با آن دست و پنجه نرم کرده‌اند، وجود دارد.برخی این دوران را بسیار شیرین می دانند و برخی آن را با عناوین تلف شدن عمر و دورانی بسیار سختی یاد می‌کنند. گروهی نیز دوران خدمت سربازی را روزهای سخت توام با لحظه ها و خاطراتی شیرین تعریف می نمایند.مشمولان عزیز در این مقاله در خصوص راه های تحمل سربازی مطالبی نوشته ایم تا شما همراها ن عزیز با خواندن این مقاله به پاسخ تمام پرسش های خود در خصوص راه های تحمل سربازی دست پیدا نمایید ....

 

 

,,,,,,,,,

 "سامانه مشاوره تلفنی صدای مشاور "

برای تماس از کل کشور کافیست با تلفن ثابت و بدون گرفتن کد، با شماره 9099071611

تماس از 8صبح تا 12شب

حتی ایام تعطیل

,,,,,,,,,

 

 

چگوه سربازی را راحت تر کنیم

در کنار همه این موارد، در خدمت سربازی شرایط دشواری وجود دارد که شاید در جای دیگری از مسیر زندگی با آن مواجه نشوید. هرچند بسیاری از این سختی‌ها باعث آمادگی افراد برای رویارویی با مشکلات زندگی و عبور از آنها می‌شود.با وجود این، آگاهی از برخی شرایط سخت دوران خدمت می تواند باعث آمادگی روحی و ذهنی قبل از اعزام به خدمت شده و مشمول با آگاهی بیشتر از عملکرد مناسب تری برخوردار خواهد بود. بسیاری از افراد بر این باورند که سربازی زود می گذرد و نباید زیاد درگیر سختی‌ها و استرس‌های آن شد. با این حال بسیاری نیز هستند که به دلایل مختلف نتوانسته‌اند خود را با محیط سربازی وفق داده و دچار افسردگی دوران سربازی شده اند. بنابراین باید چگونه سربازی را تحمل کنیم ؟




راه های سربازی آسان

برای آن که در طول دوران خدمت خود، سختی ها را به فرصت تبدیل کنید و حتی در کنار آن لذت هم ببرید، بهتر است ضمن رعایت قوانین و انضباط به موارد زیر نیز توجه کنید:

 

آمادگی ورود به محیط تازه

رفتن به خدمت سربازی، شما را در محیطی جدید با قوانین خاص خود قرار می‌دهد که باید در زمانی کوتاه با آن سازگار شوید. برای این مسئله باید انعطاف پذیری و آمادگی پذیرش شرایط جدید را داشته باشید.


داشتن برنامه ریزی

در دوران خدمت بخشی از زمان خود را آزاد هستید. برای آنکه در این زمان ها با افکار بیهوده، منزوی نشده و دچار افسردگی نشوید، بهتر است برای خود برنامه ریزی کرده و کارهای مفید شخصی یا غیر شخصی انجام دهید.به این صورت فکر خود را آزاد کرده و از استرس های بیهوده خواهید کاست.
 

دلتنگی را کنار بگذارید

دور شدن از خانواده یکی از سختی های سربازی بوده که برای اکثر مشمولان با ناراحتی و دلتنگی همراه است. خصوصاً در روزهای اول که در محیطی تازه با افراد غیر آشنا هستید، این مشکل بیشتر نمود پیدا می‌کند.اما این امر می‌تواند یکی از راه‌های مستقل شدن شما در طول مسیر زندگی شود. به هر حال پیدا کردن دوستان خوب و صمیمی می تواند شما را از این دلتنگی نجات داده و طول دوران خدمت را برایتان راحت تر کند.
از اشتباهات نترسید

توانایی افراد در انجام امور مختلف متفاوت بوده و چنانچه در راستای قوانین کارهای خود را انجام می دهید، از بروز برخی اشتباهات نگران نشوید. همه افراد دچار اشتباه خواهند شد. اما اگر شما از قوانین (مثل قوانین پست دادن در سربازی) اطلاع داشته باشید، طبیعتا میزان این اشتباهات کمتر خواهد بود.گرچه با رعایت قوانین و نظم و انضباط از پس تمامی کارها بر خواهید آمد، حتی در شرایط سخت!
 

ناامیدی به خود راه ندهید

نکته مهم دیگر برای گذراندن آسان دوران سربازی، داشتن انگیزه و امید است. در طول سربازی ممکن است وظایف و شرایطی سخت را تجربه کنید. در این مواقع نباید ناامید شوید و استرس پیدا کنید.ناامیدی عاملی است که می‌تواند شما را در معرض خطر های جبران ناپذیر جسمی و روحی مانند: گرایش به اعتیاد، افسردگی و … قرار دهد. ضمن آنکه ذهن شما را از رعایت قوانین منصرف کرده و در مسیر دور زدن وظایف و نهایتاً بروز تخلف و تنبیه از سوی فرمانده خواهد کشاند که گاهاً عواقب سختی به همراه دارد.


برای تغییرات جدید آماده باشید

توجه داشته باشید که انعطاف پذیری و آمادگی شما برای پذیرش تازه های زندگی، توانایی شما را در کنترل استرس و تنش بالاتر خواهد برد. برای نمونه، زندگی کردن با افراد جدید ، گر چه شاید خاطره انگیز باشد، اما نیاز به تحمل و صبر نیز دارد.
 

موضوع را فاجعه آمیز و بزرگ نکنید!

بسیاری از مشکلات مانند احساس غربت و تنهایی در اوایل ورود، مشکل ارتباط با دیگران یا سختی در تنظیم زمان بیداری ، تراژدی های زندگی نیستند. از خود بپرسید «واقعاً چقدر اهمیت دارند؟» و «آیا این مشکل تا چند ماه دیگر ادامه خواهد داشت یا همیشه در زندگی من خواهند ماند؟»
 

تکرار جمله «تحملش را ندارم» را به حداقل برسانید

حتی اگر دردسرها و مشکلات سربازی را دوست ندارید ، بدخلقی کردن پاسخ مناسبی نیست. مگر آنکه خیلی کم طاقت و بی حوصله باشید! از خود بپرسید آیا می توانم کمی بیشتر در مقابل این مشکل مقاومت کنم؟ و ایا این واکنش های بیش از حد به من کمکی خواهد کرد؟ اگر به ترتیب پاسخ شما بله یا خیر باشد، نفس عمیقی بکشید ، با نگاهی واقع بینانه، تکرار جملات «تحملش را ندارم؟» و «داغون شدم» را متوقف کنید.
 

از تعمیم بیش از حد بپرهیزید

تعیمیم بیش از حد ، چهره ای وارونه از فرهنگ و ساکنان یک شهر یا موقعیت می سازد؛ یعنی شما با مشاهده و تجربه یک یا دو اتفاق ، آن مشکل را به همه اعضا نسبت می دهید . استفاده از کلماتی مانند «همیشه» و «هرگز» در جملات، مشکلات را چند برابر می کند. جملاتی مانند «هیچ کدام از هم قطاران من در سربازی قابل اعتماد نیستند.» یا «اصولاً ساکنین فلان شهر این طوری اند» باری از مشکلات شما را کم نمی کند . واقعیت این است که انسان ها و موقعیت ها از این قوانین آن چنان پیروی نمی کند و ما همیشه نمونه متفاوت را هم می توانیم پیدا کنیم ، اما این تعمیم افراطی کار را برای ما سخت می کند.
 

سطح و میزان کنترل خود را ارزیابی کنید

در دوران سربازی برخلاف دوران قبل از آن، میزان کنترل ما بسیار کم است، یعنی در بسیاری از حوزه های شخصی ما مجبوریم از قوانین پیروی کنیم ؛ از ساعت و زمان خواب تا پوشش و مانند اینها، که این فقدان کنترل می تواند بسیار سخت باشد اما لازم است بدانید آسودگی خاط از فقدان کنترل ، عنصر مهم در مهار استرس است. از خود بپرسید «چقدر بر این وضع کنترل دارم؟» اگر پاسخ شما «بسیار کم» است، از خود بپرسید: در این صورت چرا به خاطر این وضع دچار استرس شده ام؟
 

قدرت درک مزاح و شوخی را در خود ایجاد کنید.

بیشتر مردم به شوخی بدبین هشتند، ولی همین شوخی می تواند معانی مختلفی داشته باشد. خنده یکی از عمده عواملی است که استرس را برطرف می کند و در دوران سخت سربازی می تواند در سازگاری ما بسیار کمک کننده باشد.
 

زمان خود را تا جایی که می توانید برنامه ریزی کنید.

شما به هر حال بخشی از زمان را ازاد هستید. داشتن برنامه ریزی و تقسیم مناسب وقت برای کارهایی هر چند کوچک (والبته گاهی بزرگ) از بسیاری از تنش های شما جلوگیری می کند. خرده کاری های شخصی و روزمره خود را با نظم مشخصی در این هنگام انجام دهید.

 

 

افسردگی دوران سربازی

ورود به سربازی موجب تغییرات عمده ای در زندگی فردی ، خانوادگی و اجتماعی افراد می شود و مقطع بسیار حساسی به شمار می رود. قرار گرفتن در چنین شرایطی غالباً با فشار و نگرانی توام بوده و می تواند عملکرد و سلامت روانی افراد را تحت تاثیر قرار دهد.این دوره جدید با همه مزایایی که دارد، با استرس های زیاد همراه است. این استرس های زندگی نظامی، در کنار سختی ها و خطرات بالقوه دوره اموزشی و کار نظامی ، به عنوان عوامل آشکار کننده به یک باره بر سرباز وارد می شود و با توجه به استعداد و زمینه قبلی ممکن است منجر به مشکلات انطباقی شده و شاهد بروز مشکلاتی در سربازان باشیم . با برخی از این مشکلات بیشتر آشنا خواهیم شد.

دوران سربازی همراه است با تغییر شرایط محیطی که نیاز به تغییر در رفتار را برای فرد ایجاب می کند. او باید خود را با قوانین و مقررات هماهنگ سازد. بتواند در یک محیط جمعی خاص آموزش ببیند، کار کند و در واقع زندگی کند. این وضعیت، سازگاری مجدد را طلب می کند. بیشتر افراد می توانند خود را با محیط جدید هماهنگ کنند، به همین دلیل دچار مشکلات مختلف در طول خدمت می شوند.

 

 

انواع کسری خدمت

بر اساس قانون خدمت وظیفه عمومی ، انواع کسری خدمت به شرح زیر می باشد:

کسرخدمت ایثارگران
کسر خدمت مناطق امنیتی و مناطق محروم و بد آب و هوا
کسر خدمت فرزند
کسر خدمت نخبگان
کسر خدمت مشمولان و سربازان جانباز
 

 

 

شرایط کسری خدمت ایثارگران

آن دسته از مشمولانی که سابقه ایثارگری والدین آن ها به حد نصاب معافیت از خدمت سربازی نمی رسد بر اساس آیین نامه ستاد کل نیروهای مسلح ، می توانند طبق شرایط زیر از تسهیلات کسری خدمت بهره مند شوند.

ایثارگرانی که حدنصاب معافیت یک فرزند را ندارند می توانند برای دریافت کسری خدمت فقط یک فرزند خود اقدام نمایند.
اگر رزمنده ای در بیش از یک سازمان دارای سابقه حضور در جبهه و جانبازی است ، چنانچه جمع آن مدت به حدنصاب معافیت یک فرزند برسد ، باید هر یک از این سازمان ها به طور جداگانه مدت جبهه و جانبازی را به سازمان وظیفه عمومی ارائه نمایند تا توسط این سازمان تجمیع شود.

نکته: اگر تجمیع مدت جبهه و جانبازی به حدنصاب معافیت یک فرزند نرسد و فرد ایثارگر متقاضی دریافت کسرخدمت برای فرزند خود باشد ، هر یک از سازمان ها باید به صورت مجزا برای فرزند مشمول ، کسری خدمت صادر نمایند.

تبصره 1: آن دسته از خانواده هایی که فرزند پسر دو یا چند قلو دارند چنانچه به صورت همزمان به خدمت سربازی اعزام شوند در صورت درخواست ، امکان تقسیم کسری خدمت بین آن ها وجود دارد.

تبصره 2: برای مشمولان ایثارگر که غیبت نداشته اند ، به ازای هر درصد جانبازی ، هر ماه اسارت و هر ماه رزمندگی به مدت 12 روز از کسر خدمت برخوردار می شوند.

 

 

انواع معافیت خدمت سربازی 99

همان طور که اشاره شد، خدمت سربازی برای تمامی آقایان از 18 تا 50 سال اجباری است مگر افرادی که شرایط معافیت از خدمت را داشته باشند. معافیت از خدمت سربازی انواع مختلفی دارد که شامل معافیت دائم و معافیت موقت یا همان ایست خدمت سربازی می باشد.

معافیت موقت: به این معناست که فرد با داشتن یک سری شرایط می تواند از خدمت برای مدتی معاف شود. معافیت موقت شامل معافیت تحصیلی، معافیت بنیاد ملی نخبگان و گواهی اشتغال به خدمت، می باشد.

معافیت دائم: به این معناس که افرد با داشتن این شرایط می توانند برای همیشه از خدمت معاف شوند. معافیت های دائم عبارت اند از:

معافیت پزشکی
بخشودگی سن
معافیت کفالت
معافیت مددجویان
معافیت متعهدین خدمت
معافیت ایثارگران
 

 

 

نحوه دریافت معافیت پزشکی خدمت سربازی 99

مطابق با قوانین نظام وظیفه و مصوبات ضوابط معافیت پزشکی، در صورتی که افراد دارای مشکلاتی از قبیل بیماری جسمی و یا ذهنی باشند، می توانند برای دریافت کارت معافیت از خدمت خود اقدام نماید. توجه داشته باشید که این امر تنها پس از انجام معاینات لازم توسط پزشکان نیروهای مسلح و تایید آن ها انجام می پذیرد. لازم به ذکر است که مدارک پزشکی فرد نیز باید به تایید کمیسیون پزشکی سازمان نظام وظیفه برسد. مراحلی که بایستی در راستای دریافت کارت معافیت پزشکی خود به انجام برسانید، به شرح زیر می باشند.

در ابتدا فرد مشمول می باست نسبت به تکمیل مدارک مورد نیاز خود که در دفترچه راهنمای نظام وظیفه عمومی درج شده اند، اقدام نماید.
سپس داوطلب باید معاینات اولیه خود را جهت اطمینان از داشتن بیماری مورد نظر، پشت سر بگذارد. (افراد مشمولی که دارای نقص عضو یا بیماری های قابل مشاهده می باشند، نیازی به مراجعه به بیمارستان ندارند.)در این مرحله فرد باید درخواست خود را مبنی بر دریافت معافیت پزشکی خدمت سربازی در سیستم دفاتر پلیس + 10 ثبت نماید.

 

 

 " عزیزان خواننده توجه داشته باشید که ما در مقالات خود آخرین اخبار سربازی را به اطلاع شما عزیزان میرسانیم "

 

منبع:راه های تحمل سربازی

 

 

کسرخدمت:کدام شهرها کسری خدمت دارند؟-کسری خدمت بعد از قطعنامه-مراحل معافیت یا کسر خدمت به خاطر حضور پدر در منطقه عملیاتی-مدارک لازم برای کسری خدمت 12 روزه-استعلام کسری خدمت ایثارگری-نحوه استعلام کسری خدمت 99-شرایط کسر خدمت سربازی 99-معافیت | آیا قوانین جدید معافیت سربازی در سال 99 تغییر خواهد کرد ؟-قوانین جدید کسری خدمت-

دوره آموزشی سربازی:آموزشی کجا میفتم-بهترین جای خدمت در نیروی انتظامی-جذب مشمولانی که بیش از دو سال غیبت دارند توسط سپاه 99-آدرس پادگان های دوره آموزشی 99-آموزشی مرزبانی چند ماه است؟-مدت خدمت سربازی در سال 99 چند ماه است

خرید خدمت سربازی:خرید خدمت سربازی 99 - 1400-آیا خرید سربازی در سال ۹۹ برمی گردد-جزئیات طرح خرید خدمت سربازی 99-قانون جدید مدت خدمت سربازی 99-تمدید مهلت پرداخت اقساط جریمه مشمولان غایب 99

کد سخا:نحوه دریافت کد سخاء از طریق پیامک در سال 99-نحوه دریافت کد سخا به صورت اینترنتی در سال 9-نحوه استعلام اینترنتی وضعیت نظام وظیفه-سامانه سخا سربازی _ نحوه استعلام کد سخا-کد سخا را در سال 99 چگونه دریافت کنیم؟ 

سرباز معلم :شرایط گرفتن امریه سرباز معلم 99 1400-مدت زمان انتظار برای دریافت وام ازدواج -سایت ثبت نام سرباز معلم 99-نحوه گزینش سرباز معلم در سال99 -استخدام رسمی سرباز معلم در سال 99-سوالات مصاحبه حضوری سرباز معلم 99-لیست ارگان های امریه سربازی در سال 99-استخدام سرباز معلم های 79 تا 91-مرخصی تحصیلی با احتساب سنوات چیست؟-طرح استخدام سرباز معلمان در مجلس شورای اسلامی -

معافیت :بالاترین شماره ضعیفی چشم-معافیت تحصیلی چیست؟-منظور از معافیت تحصیلی چیست؟-استعلام معافیت تحصیلی 99-استعلام معافیت تحصیلی برای مشمولان سربازی به چه صورت است-نحوه استعلام وضعیت نظام وظیفه با کد ملی 99 - 1400-نحوه و شرایط شرایط معافیت کفالت مادر برای فرزند دوم 99-معافیت مشمولان بالای 30 سال 99-معافیت مادر در سال 99 چه شرایطی دارد-چه مدت بعد از طلاق می توان معافیت کفالت گرفت 99-

  • ۹۹/۰۶/۰۴
  • nezamevazifee nezamevazifee

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی